Door 16. Jacqueline Aelen op 2 december 2013

Vrouwen voeren lijst PvdA Roerdalen aan

Uit de Limburger

 

De PvdA doet voor het eerst in lange tijd weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Roerdalen. De afgelopen twee raadsperiodes zag de partij in Roerdalen af van deelname. Opvallend is dat vrouwen de eerste vier plaatsen van de kandidatenlijst bezetten.

Jacqueline Aelen is gekozen tot lijsttrekker. Zij zat de afgelopen raadsperiode voor de Jongerenlijst in de gemeenteraad. Aelen maakte de overstap om de PvdA in Roerdalen weer nieuw leven in te blazen. “Je krijgt bij een landelijke partij makkelijker iets voor elkaar. Je beschikt over een groter netwerk.”

Op nummer twee van de lijst staat Cobi Heldens-Hendriks die voor de herindeling in de raad van Roerdalen zat. De nummers drie en vier, zijn Mieke Schotemeyer en Sylvia Harinck.

De partij wil zich onder meer sterk maken voor behoud van openbaar vervoer. Een ander programmapunt is extra aandacht voor oudere werklozen. “Ik vind dat je moet bekijken of je hiermee op lokaal niveau actiever kunt zijn. “

16. Jacqueline Aelen

16. Jacqueline Aelen

Ik ben Jacqueline Aelen en woon in Posterholt. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam in het Laurentius Ziekenhuis. Vanaf 2002 ben ik volksvertegenwoordiger in de gemeente Roerdalen (Ambt Montfort) en 10 jaar algemeen bestuurslid geweest bij Waterschap Limburg. Na 20 jaar politiek actief te zijn geweest is het tijd om een stapje terug te

Meer over 16. Jacqueline Aelen

Waar ben je naar op zoek?