Door 16. Jacqueline Aelen op 1 februari 2014

De PvdA in Berg en Postert

Vandaag zijn we in Posterholt en St. Odiliënberg gaan canvassen. We hebben 100 rode rozen uitgedeeld en we hebben veel goede gesprekken gehad. Maar jammer genoeg ook weer punten gehoord, waarvan ik dacht dat het goed geregeld was en het toch niet altijd goed word opgepakt. Werk aan de winkel dus.

Voor ons was vandaag een speciale dag, omdat buiten onze eigen leden ook Provinciale Statenleden Lars Kockelkoren en Alouis Heijmans meeliepen. Ook kandidaat Europees Parlement Geert van der Varst was van de partij. En tussen de middag kwam onze ‘oud’ burgemeester Henk Evers zelfs nog even aan om ons heel veel succes te wensen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

16. Jacqueline Aelen

16. Jacqueline Aelen

Ik ben Jacqueline Aelen en woon in Posterholt. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam in het Laurentius Ziekenhuis. Vanaf 2002 ben ik volksvertegenwoordiger in de gemeente Roerdalen (Ambt Montfort) en 10 jaar algemeen bestuurslid geweest bij Waterschap Limburg. Na 20 jaar politiek actief te zijn geweest is het tijd om een stapje terug te

Meer over 16. Jacqueline Aelen